MLS’de oynayan 5 futbol yıldızı

Futbol sporu Amerika Birleşik Devletleri’nde Avrupa’ya göre daha az popüler ve daha iyi destekleniyor. ABD, Avrupa futbolu veya futbolu ve İngiltere Premier Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi çeşitli müsabakalar yerine Amerikan Futbolu ve NFL’yi tercih ediyor. Ancak ABD, Kanada ve Meksika’nın 2026 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmasıyla birlikte, ABD’deki sporseverlerin ruh hali değişiyor.

Futbol ateşine yakalanmaya hazır mısın? Sporun en büyük isimlerini iş başında görmek için 2026 yazına kadar beklemeye gerek yok. Major League Soccer bugün her zamankinden daha fazla çekme gücüne ve finansal güce sahip. Peki bu önümüzdeki sezonu ve en önemli maçların sonuçlarını nasıl etkileyecek?

Yerel kumar yasalarında yapılan değişiklikler, futbol taraftarlarının bu sezon maçların sonucuna ilişkin tahminlerde bulunabilmesi ve bahis oynayabileceği anlamına geliyor. Jojobet giriş, daha fazla pazar, cömert oranlar ve heyecan verici özel fırsatlar sunarak MLS kapsamını genişletti.

MLS kura çekimi

Ünlü Avrupalı ve Güney Amerikalı oyuncuların MLS takımlarıyla istikrarlı bir şekilde sözleşme imzaladığını görüyoruz. Bu elbette yeni bir şey değil ve “Altın Toplar” David Beckham’ın Los Angeles’ta caka sattığını zaten gördük, ancak şimdi en iyi dönemlerindeki veya ona yaklaşan oyuncular ABD’ye çekiliyor.

Turnuvaya birkaç yabancı oyuncu getirmek, yerli yeteneklere ve ABD Takımının bir sonraki Dünya Kupası’ndaki şansını artırmaya çok az katkıda bulunuyor, ancak galibiyet ve zafer arayışlarında koçlar ve takım sahipleri kısa vadeli hedeflerine odaklanmış görünüyor. Ancak bu, büyük spor yayınlarının üzerinde düşünmesi ve bu yılı anlamlandırmaya çalışması gereken bir konu.

150 150 Zelecloud

Leave a Reply